det är bara att hälla i sig lite girl power, så får du makt lilla vän

Dagens fel:
Så trevligt DN att ni har skrivit en artikel om de "mäktigaste damerna" som just nu ligger på er hemsida! Så trevligt också att ni med två feta ord valt att beskriva vad det är artikeln handlar om: Girl Power.

Girl Power??

På förstasidan illustreras artikeln av de fyra kvinnorna Tarja Halonen, Queen Elizabeth, Michelle Obama och Angela Merkel (den sistnämnda är den som "vann"). Det är tidningen Forbes som har rankat 100 av världens kvinnor med mest makt och det vänder jag mig verkligen inte emot. Ranka på bara!


Men DN allvarligt, Girl Power? Jo den där Angela Merkel har väl lite skinn på näsan va? Tarja Halonen, lite Pippi Långstrump-känsla över henne och de har ju båda rött hår! VD:ar och styrelseordföranden på några av världens största och mest kända företag, jo kvinnorna på dessa poster har nog allt lite ginger-, sporty-, posh- och babyegenskaper.


Dagens rätt (eller snarare gårddagens):
Att kammaråklagare Rolf Hillegren slutar jobba med sexualbrott.
Efter att ha sagt: "När man säger våldtäkt tänker man mest på riktiga ruggiga våldtäkter. Men tar man en man och en kvinna som känner varandra och kvinnan säger att hon inte har lust i dag, men mannen kör ändå. Visst är det oschysst, men kanske inte värt två års fängelse. Det liknar mer en ordningsförseelse." , ja då har man liksom förbrukat sitt förtroende. Även om det tydligen var bestämt redan innan den lilla "grodan" att Roffe inte skulle arbeta med den här typen av brott så är det oerhört glädjande att han blir väck väck väck.

Vi avslutar med ett litet festligt citat till tycker jag, från allas vår rättskaffens man som förklaring till varför han sa som ha sa: "Att inte ha samlag mot någons vilja är en utmärkt umgängesregel som dock passar bättre i etikettböcker än i lagböcker".


Kommentarer
Postat av: Shanis

IDIOT ROLF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-08-20 @ 16:24:38
Postat av: Maria

Idiot är vad han är!!!

2009-08-21 @ 10:46:27
URL: http://sprangdanka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0